domingo, 16 de marzo de 2014

Volúm


Foca:

 Per construir aquesta foca, primer de tot vam fer uns esboços per fer-nos una mínima idea de com hauria de ser la nostra foca. Després la vam fer amb plastilina en petit per veure-la en tres dimensions.
Seguidament vam utilitzar planxes de porexpan. Les vam tallar en forma de foca, perquè quan les ajuntéssim sortís una foca en tres dimensions.

I per últim vam cobrir tota la foca de paper, i la vam cobrir amb benes de guix. Quan es va assecar i ja estava dur vam treure la capa de guix i va sortir la mateixa foca però buida per dins. Amb aquesta tècnica podrem fer moltíssimes foques.

L'elefant:

L’elefant el vam fer amb botelles de plàstic unint-les amb cinta aïllant, fins construir més o menys la estructura. Després els forats que quedaven els vam tapar amb paper de diari.
Al següent pas vam afegir les orelles fetes amb cartró, la trompa, les potes que estaven reforçades. I vam unir-lo amb el suport. I per l'ultim vam cobrir-ho tot de paper de diari amb cola.

Faldilles de tul:

Les faldilles de tul, vam anar retallant tires de tela de tul. Tractava de fer nusos amb aquestes tires en una corda, les vam fer amb diferents colors.



 


Vestits amb pompons:

Vam comprar unes samarretes blanques de mida XXXL, i vam cosir-hi molts pompons vermells.




Carro de circ:

Primer de tot vam fer uns esboços per agafar idees. Després vam fer les parets i el sostre amb cartró i les vam ajuntar amb cinta aïllant. La vam cobrir de paper de diari amb cola perquè estigui dur amb les lletres del “Cirque”. El següent pas era pintar-ho primer de blanc i després fer les ralles vermelles amb detalls daurats. Els últims detalls eren les flors i cortines. I per l’últim les rodes, que vam fer un reforçament de fusta.





Els fanalets rodons:

Els vam fer amb globus inflats cobrint-los amb paper de cel·lulosa i cola blanca. Després d'haver fet unes quantes capes, quan es va assecar vam petar els globus i ja estaven acabats.




Els trapillos:

Els vam fer amb unes cordes taronges, fent trenes i formant com uns botons enganxant-los amb cola.


No hay comentarios:

Publicar un comentario